,,Докато на витрините на книжарниците бутат отпред книгите на хора

...
 ,,Докато на витрините на книжарниците бутат отпред книгите на хора
Коментари Харесай

Кайо: Влюбен съм във Венета Райкова и мисля да й предложа брак

  ,,Докато на витрините на книжарниците бутат начело книгите на хора като Криско,  а откъм гърба крият създатели като Достовески, Терзийски, Милен Русков, и Георги Господинов, ще се издавам независимо. С това оскърбление създателят на романа „.Алкохол " Калин Терзийски показа най-новата си книга „ Мечката и други разкази ".

Кайо, както го назовават в артистичните среди, не скри, че е афектиран и ядосан на издателските къщи за отношението им към читателите и създателите за сметка на посредствените. Той уточни, че издателствата прибират съвсем половината от продажбите, а на всичко от горната страна стартират комерсиалните хора със съмнителни креативен качества, написа „ България Днес “.

„ Не виждам имена като Петър Чухов по витрините, само че за сметка на това виждам корица от Венета Райкова, в която съм влюбен и мисля да й предложа брак “, иронично се пошегува Терзийски.

„ Сега е съвременно да се написа за его, обичаната тематика на всички фризьорки, Или „ Да бъдем себе си “, което за мен е новата ругатня в България. „ Аре, бъди себе си! “. Няма по-обидно благопожелание от това сподели Кайо.  

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР